Audio-Technica AT-SP3X – компактна мультимедійна акустична стереосистема

Audio-Technica AT-SP3X

Японська компанія Audio-Technica, відома своїми високоякісними навушниками та мікрофонами, анонсувала випуск компактних акустичних систем AT-SP3X. Треба зауважити, що гучномовці – досить рідкісний тип продукції для бренду і на сайті виробника окрім нової моделі можна знайти тільки Bluetooth-колонку AT-SP65XBT, випущену приблизно 4 роки тому. Причому обидва продукти знаходяться у розділі Turntables (вінілові програвачі) та підрозділі More (більше..). Тобто окремої категорії вони поки що не заслужили. Тим цікавіше виглядає ця (поки що не дуже впевнена) спроба опанувати новий для себе тип виробів.

Незважаючи на професійний бекграунд компанії, Audio-Technica AT-SP3X позіціонується як активна мультимедіна поличкова стереосистема, призначена для домашнього використання з програвачами, комп’ютерами, смартфонами та іншими популярними девайсами. Для цього вона оснащена як провідним (RCA), так і безпровідним інтерфейсом Bluetooth® з функуцією мульти-поінт, що дозволяє підключення до двох пристроїв одночасно. Але тим не менше, дизайн систем нагадує нам про корені бренду, будучі стриманим і дуже схожим на дизайн студійних моніторів з легким додаванням HI-FI-ного лоску. До речі, колонки не мають захисних сіток.  

Audio-Technica AT-SP3X (Back)

По конструкції, це двухполосні системи в одній з яких встановлено підсилювач, а інша є пасивною. В малюках використовуються 3-дюймові НЧ-динаміки та 1,1-дюймові шовкові твітери. За інформацією виробника, звучання попередньо налаштоване за допомогою вбудованого DSP. Спікери мають мінімум органів керування: окрім кнопки включення та LED-індикатору, ви можете регулювати гучність на мастер-колонці. Інша (пасивна) позбавлена навіть цього.

Audio-Technica AT-SP3X

У комплекті передбачено абсолютний мінімум – адаптер живлення з трьома міжнародними вилками та 2-метровий акустичний кабель.

Ціна нових акустичних систем AT-SP3X становить $199 в США, і вони вже доступні на ринку.

 

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest