Audient iD24 – USB компактний звуковий інтерфейс

Audient iD24

Audient анонсувала компактну звукову карту iD24 з 10 входами та 14 виходами, яка займе своє місце між моделлю iD14 та флагманською iD44. Новинка працює з розрядністю 24 біти, підтримує частоту дискретизації до 96 кГц і поставляється з функцією Loop-back.Audient iD24 Mixer with Loopback

Інтерфейс оснащується двома вбудованими мікрофонними передпідсилювачами (такими ж як у студійних консолях виробника) з фантомним живленням, атенюатором на -10 дБ і фільтром ВЧ. Органи управління являють собою: великий регулятор гучності з кнопками Dim, Cut і додатковими трьома програмованими кнопками для налаштувань користувача, включаючи вибір монітора, Talkback, інвертування полярності і режим моно.

Технічні характеристики Audient iD24:

  • Передпідсилювачі: посилення до 58 дБ (кг+шум: 0.0015%)
  • АЦП: динамічний діапазон 122 дБ (кг+шум: 0.0004%)
  • ЦАП: динамічний діапазон 126.5 дБ (кг+шум: 0.0003%)
  • Навушники: динамічний діапазон 124 дБ (кг+шум: 0.0006%)

Audient iD24 Back/FrontДва аналогові мікрофонні/лінійні входи пристрою використовують комбіновані роз’єми XLR/TRS і пропонують додаткові балансні INSERT роз’єми TRS (SEND/RETURN) для підключення зовнішнього обладнання. Зазначається, що INSERT роз’єми також забезпечують прямий доступ до АЦП, минаючи підсилювач, а на передній панелі для Hi-Z інструментів передбачений дискретний вхід на основі JFET. Крім іншого, є чотири лінійні TRS виходи, пара роз’ємів Toslink (забезпечують ще вісім входів/виходів ADAT), вихід Word Clock на роз’єм BNC і порт USB-C (з живленням від шини). У свою чергу два роз’єми під навушники представлені у вигляді 6.35 мм і 3.5 мм.

 

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest