Neutrik випускає нові версії роз’ємів speakON та powerCON

Neutrik speakON та powerCON (FXX)

Компанія Neutrik, відомий виробник якісною комутації, розширює свій асортимент 2-х та 4-контактних роз’ємів speakON для підключення пасивних акустичних систем, позиціями NL4FXX & NL2FXX. Як виявилось, навіть у царині роз’ємів можливі та потрібні інновації та оновлення. На щастя, нові моделі повністю сумісні з попередніми, тому спокійно, не треба бігти за інструментами, щоб терміново переробляти всю комутацію на вашому складі, чи у закладі. Також оновлюються з’єднувачі серії powerCON. 

Звичайно, може здаватися, навіщо щось змінювати, якщо все і так працює? Але Neutrik як провідний виробник комутаційних рішень зобов’язаний тримати марку, та дотримуватися найвищих стандартів якості, а також слідкувати за тим, щоб продукція бренду повністю відповідала міжнародним стандартам і правилам безпеки. Таким чином використання продукції Neutrik гарантує отримання відповідної сертифікації без жодних проблем. Новинки розроблені також для забезпечення додаткової функціональності, простішого складання та покращених можливостей керування живленням, а також пропонують нові сертифікати за всіма відповідними сучасними стандартами безпеки.

Що змінилося?

Ну, по-перше колір! Це не жарт, тепер speakON будуть мати зелений колір (4-контактні) і коричневиі (2-контактні), а powerCON синій та сірий. Кольорові коди на корпусі та втулці чітко видно. По-друге, конектори мають новий замковий механізм (захист від випадкового від’єднання роз’єму). По-третє – пропонують унікальний двокомпонентний формований корпус із покращеною ергономікою з нековзким матеріалом. 

Зазначається, що внутрішні роз’єми мають покращену збірку: запобіжник натягу механічно фіксується зі вставкою та вирівнюється з корпусом. Нові двокомпонентні задні втулки пропонують покращений захист від перегинів кабелю.

Роз’єми серії powerCON XX мають сертифікати IEC EN 60320-1 / UL 60320-1 / CSA C22.2 № 60320-1, придатні для шнурів і пристроїв, сертифікованих за IEC 60799, UL817 і IEC / UL 62368-1. Унікальні для Neutrik, ці нові кабельні з’єднувачі powerCON розраховані на вимикальну здатність (CBC) у зв’язку з розетками серії powerCON XX NAC3FXXA(B).

Роз’єми серії speakON XX сертифіковані відповідно до стандартів IEC 61984, UL 1977 і CSA C22.2 No.182.3 з номінальним струмом 37 A RMS. Крім того, новий коричневий колір на роз’ємах вказує на 2-полюсний speakON; зелений колір означає 4-полюсний speakON.

Нові роз’єми доступні як у варіантах -S для меншого кабелю (6-12 мм), так і у варіанті -L для товстішого кабелю (10-16 мм OD). Сертифіковані комбінації кабелів живлення (SJOOW 16/3, SOOW 12/3 тощо) показані на веб-сайті Neutrik для кожного нового роз’єму кабелю powerCON.

Асортимент нових роз’ємів серії ХХ:

powerCON синій/сірий:

  • NAC3FXXA-WS (вхідний, синій колір, для кабелю OD 6-12 мм)
  • NAC3FXXA-WL (вхідний, синій колір, для кабелю OD 10-16 мм)
  • NAC3FXXB-WS (вихідний, сірий колір, для кабелю OD 6-12 мм)
  • NAC3FXXB-WL (вихідний, колір сірий, для кабелю OD 10-16 мм)

speakON:

  • NL2FXX-WS (2-полюсний, коричневий колір, для кабелю зовнішній діаметр 6-12 мм)
  • NL4FXX-WS (4-полюсний, зелений колір, для кабелю зовнішній діаметр 6-12 мм)
  • NL4FXX-WL (4-полюсний, зелений колір, для кабелю OD 10-16 мм)

Основні характеристики

  • Розраховані на струм до 37 А RMS
  • Сертифіковані відповідно зі стандартами IEC 61984, UL 1977 і CSA C22.2 No.182.3, прийнятні до використання, як компоненти обладнання згідно з світовими стандартами IEC 62368-1, у тому числі і ДСТУ.
  • Легка збірка забезпечується покращенням механічної конструкції — зажимний патрон фіксується на вставці та вирівнюється у корпусі.
  • Ергономічна конструкція литого двокомпонентного корпусу з нековзною поверхнею.
  • Унікальні цанги та зажимні втулки Neutrik для кабелів із зовнішнім діаметром від 6 до 16 мм.
    • Модифікація “-S”: 6 – 12 мм
    • Модифікація “-L”: 10 – 16 мм (провідники перерізом до 4 мм² / калібр AWG11)
  • Найвищі стандарти якості NEUTRIK, надзвичайна міцність і надійність.
  • Простий та надійний механізм поворотного замка.
  • Покращений захист від перегинання кабелю завдяки двокомпонентній втулці.

Нові конектори Neutrik вже доступні для замовлення. Що приємно, на деякий час ми точно захищені від підробок, поки китайці налагодять виробництво копій) 


 

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest