Rode NT1 Gen 5 – нове покоління популярних мікрофонів

RODE NT1 з поп-фільтром чорний та білий

Rode випускає NT1 Gen 5, нову версію свого популярного (можна навіть сказати культового) доступного конденсаторного кардіоїдного мікрофону з великою діафрагмою, який є ефективним і універсальним рішенням для творців контенту та домашніх студій. Ця модель від австралійського виробника випускається з 1991 року і є одним з рекордсменів по співвідношенню якість/ціна у своєму сегменті. Саме тому це перший (а для багатьох і останній) конденсаторний мікрофон який купляють для професійної роботи, з якого не соромно розпочати і продовжити студійну кар’єру і поринути у світ звукозапису або трансляцій. 

Основна відмінність новинки від оригінального NT1 полягає в наявності відразу двох входів: стандартний аналоговий XLR та цифровий інтерфейс USB-C. Універсальні рішення дедалі частіше з’являються у виробників, як і розуміння, що модель з декількома інтерфейсами буде краще продаватись, так як автоматично допускає апгрейд і використання у різних умовах. Коли людина прогресує від вбудованої звукової карти до окремого професійного аудіоінтерфейсу, їй не обов’язково зразу бігти купувати новий мікрофон.  

Крім того, новий NT1 5-го покоління оснащений студійним амортизатором для захисту та додатковим поп-фільтром. Він має новий 1-дюймовий кардіоїдний конденсаторний капсюль HF6 із напиленням золота з надзвичайно низьким рівнем шуму (4 дБА), що робить NT1 5-го покоління одним із найтихіших студійних конденсаторних мікрофонів.

ЦАП вбудованого інтерфейсу професійного рівня 32-бітний з частотою дискретизації до 192 кГц. Мікрофон оснащується конденсаторним (не електретним!) кародіоідним капсулем HF6 з великою діафрагмою що має золоте напилення та допустимий рівень звукового тиску до 142 дБ., а також надзвичайно низький рівень шуму (4 дБА), що робить NT1 5-го покоління одним із найтихіших у світі. Revolution Preamp від RØDE гарантує високий коефіцієнт підсилення. 

Мікрофон сумісний із низкою безкоштовних програм RØDE, які дозволяють налаштовувати параметри, отримувати доступ до розширеного DSP, оновлювати прошивку та багато іншого. Програмне забезпечення RODE Connect так RØDE Central дасть користувачам можливість використовувати вбудований DSP для розширеної обробки звуку APHEX, включаючи компресор, нойзгейт, фільтр ВЧ, а також ефекти Aural Exciter і Big Bottom.

Технічні характеристики Rode NT1 Gen 5:

Діаграма спрямованості: кардіоїдна
Рівень звукового тиску: 142 дБ
Частотний діапазон: 20 Гц – 20 кГц
Чутливість: 25 мВ/Па
Вхідний шум: 4 дБА
Вага: 311 гр.

Мікрофон поставляється в сріблястому або чорному кольорі у міцному алюмінієвому корпусі з високоякісним покриттям. В комплекті з амортизатором, поп-фільтром, шестиметровим XLR кабелем, триметровим кабелем USB-C і чохлом. NT1 Gen 5 розробляється та виготовляється на виробничих потужностях RØDE у Сіднеї, Австралія.

Очікувана вартість у США близько 260$

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest