Soundman.com.ua повертається!

Soundman Ukraine

Приблизно рік тому, у лютому 2022 я опублікував у цьому блозі останню новину і більше не повертався сюди. 24.02.2022 я прокинувся від вибухів у Києві – почалась повномасштабна війна, яка змінила все. Публікації довгий час здавались недоречними, а новини не з фронту – неважливими. Так сталося, що я змінив роботу. Цей процес почався за тиждень до вторгнення, у війну я увійшов саме звільняючись, та деякий час було незрозуміло, чи буде тепер робота взагалі. Але вона була, вона мене обійняла, надала нові сенси та відволікла від страхіття, яке відбувалось навколо. 

Ніколи не міг собі уявити, що буду колись працювати під вій сирен та розриви ракет поряд, жадібно і майже безперервно гортаючи стрічку новин. Що буду шукати працюючу розетку та інтернет на районі по кафешкам. Що кожен день буду чути про сотні загиблих та зруйновані міста, у яких я бував багато разів з концертами або інсталяціями… Але життя продовжується, скаржитись я не маю права, зважаючи на те, що довелося пережити багатьом іншим. А дехто не пережив… і ця біль з нами назавжди.

Я вирішив відновити блог Soundman.com.ua. Безумовно, тепер він буде українською мовою. Я вже почав переклад меню та оформлення, через деякий час всі статичні сторінки будуть перекладені, а нові публікації тільки українською. Маю надію, що незабаром зроблю ще англійський варіант. Нажаль, старі публікації залишаються ворожою мовою, як нагадування, які ми були дурні, нехтуючи рідною. Але з цим зросійщенням покінчено і я маю надію назавжди. 

Буду радий бачити вас на своїх сторінках! Залишайтесь на зв’язку. Слава Україні! Перемога буде за нами!

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest