ATC SCM25A Pro Mk2 – 3-полосні студійні монітори

ATC SCM25A Pro Mk2

ATC Audio випускає оновлену активну трьохполосну професійну модель монітора ближнього поля ATC SCM25A Pro Mk2, яка, за словами компанії, здатна забезпечити чіткі середні частоти та розширений бас. Монітор оснащується 6.5” вуфером, 3” СЧ динаміком та 1” твітером.  

Головною особливістю Mk2 є використання власного високочастотного твітера ATC SH25-76S, який замінить OEM-деталь, що використовувалася у попередній моделі. Він виробляється компанією ATC з її звичайним безкомпромісним підходом до проектування та з 2015 року використовується в ряді інших продуктів, включаючи SCM110A Pro та SCM150A Pro.

ATC SH25-76S Tweeter

Твітер є 1-дюймовим/25-міліметровим м’яким куполом, в якому, на відміну майже від будь-якої іншої альтернативи на ринку, використовується система з подвійною підвіскою, призначена для кращої підтримки і контролю руху котушки і купола. Компанія заявляє, що це призводить до більш вузького магнітного зазору, що дає вищій магнітний потік і дозволяє пристрою пропонувати розширений ВЧ-діапазон при одночасному зниженні спотворень 3-ї гармоніки.

Частоти між 380 Гц і 3,5 кГц забезпечуються знаменитим 3-дюймовим/75-міліметровим СЧ-драйвером ATC з м’яким куполом, який використовується ще у восьми моніторах лінійки Pro, забезпечуючи чітку деталізацію СЧ-діапазону, яким так славиться компанія. Нижче 380 Гц працює 6,5-дюймовий/160-мм басовий драйвер, в якому використовується дифузор із целюлози з вуглецевими волокнами.ATC SCM25A Pro Mk2

Кожен динамік має власний індивідуальний підсилювач класу A/B із сумарною потужністю 242 Вт, низьким рівнем спотворень (<0,003%) та розширеною смугою пропускання високих частот. Функції кросовера виконують фільтри Linkwitz-Riley четвертого порядку з фазовою компенсацією. Передбачені пікові лімітери на польових транзисторах які пом’якшують різкий кліпінг підсилювача, при цьому їх активація відображається зміною кольору світлодіодів живлення на передній панелі. Як і у випадку з корпусом та динаміками, підсилювачі, що використовуються в SCM25A Pro Mk2, розроблені та виготовлені компанією ATC.

ATC SCM25A Pro Mk2 Front & Rear

Збалансовані входи виконані на роз’ємах XLR, користувачі можуть регулювати чутливість входу і додавати посилення низьких частот до 3 дБ за допомогою елементів керування на задній панелі. Живлення подається на стандартний IEC.

Технічні характеристики ATC SCM25A Pro Mk2

  • Максимальний звуковий тиск: 115 дБ (у піку)
  • Потужність підсилювачів: НЧ 150 Вт, СЧ 60 Вт, ВЧ 32 Вт
  • Частотний діапазон: 47 Гц – 25 кГц
  • Кг + шум: <0,003%
  • Габарити: 27,1 x 43 x 41,1 см
  • Вага: 25,1 кг.

ATC SCM25A Pro Mk2 доступні для покупки за ціною від $9500 (ціна за пару).

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest