RME Fireface UFX III – новий флагман серед багатоканальних аудіоинтерфейсів компанії

RME анонсує багатоканальну флагманську звукову карту RME Fireface UFX III з роздільною здатністю 24-біт/192 кГц і підтримкою USB 3.0, яка замінить модель Fireface UFX II. Зазначається, що вона сумісна з Windows, macOS, Linux та Apple iPad. Спеціальний режим сумісності дозволяє керувати аудіоінтерфейсом через програму TotalMix FX для iPad.

Новинка пропонує 94 входи та 94 виходи, володіючи покращеними ЦАП/АЦП та оновленими аналоговими виходами зі зворотнім зв’язком по постійному струму. Крім цього, девайс оснащується новою технологією SteadyClock FS, що забезпечує цифрову синхронізацію та придушення джиттера. Комутаційні можливості включають чотири комбіновані мікрофонні, лінійні та інструментальні роз’єми XLR/TRS на передній панелі, а також вісім аналогових входів і виходів лінійного рівня на задній стороні на роз’ємах TRS, за винятком перших двох виходів на роз’ємах XLR. Крім іншого, на передній панелі розташовується два TRS роз’єми для навушників із незалежними регуляторами.

RME Fireface UFX III

Пристрій може похвалитися двома парами оптичних входів/виходів ADAT на чотирьох роз’ємах Toslink, входом та виходом AES/EBU на парі роз’ємів XLR та 64 каналами оптичного введення/виводу MADI. З’єднання ADAT також можуть бути налаштовані для прийому оптичних сигналів S/PDIF, а пара роз’ємів BNC може надавати або введення/виведення Word Clock, або резервне коаксіальне з’єднання MADI. Як на передній, так і на задній стороні розташовані окремі MIDI I/O на п’ятиконтактних роз’ємах DIN.

Технічні характеристики RME Fireface UFX III

Лінійні входи

  • Кг+шум: <-110 дБ (<0.00032%)
  • Сигнал/шум: 117 дБА
  • Діапазон частот: @ 44.1 kHz, -0.1 dB: 8.9 Hz – 20.4 kHz
  • Діапазон частот: @ 96 kHz, -0.5 dB: 4.3 Hz – 45.2 kHz
  • Діапазон частот: @ 192 kHz, -1 dB: 3 Hz – 89 kHz

Лінійні виходи

  • Кг+шум: <-110 дБ (0.00032%)
  • Сигнал/шум: 118 дБА

Мікрофонні входи

  • Підилення: 75 дБ
  • EIN: -129.8 дБу

Підключення до комп’ютера здійснюється через порт USB-B (у режимі USB 3.0 з повною сумісністю до 94 каналів аудіо або в режимі USB 2.0, що підтримує передачу всіх аналогових та цифрових з’єднань, за винятком вводу-виводу MADI, тобто 30 каналів: 12 аналогових плюс 16 ADAT плюс AES). Режим Class Compliant підтримує iPad Pro з USB 3 (94 канали). На додаток є порт USB-A для підключення блоку дистанційного керування RME ARC USB. Інтерфейс поставляється із вбудованим блоком живлення та отримує живлення від мережі через стандартний роз’єм IEC. 

Серед інших можливостей: функція RME DURec (прямий запис через USB), що дозволяє безпосередньо записувати до 80 входів і виходів на USB-пристрій, підключений до порту на передній панелі; програмне забезпечення для керування TotalMix FX від RME; вбудований DSP та функція Loopback. 

RME Fireface UFX III буде доступний для покупки за рекомендованою ціною від $3200.

 

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest