Sennheiser Group придбала акції Merging technology

Neumann (Sennheiser) і Mergin Technologies об'єднують зусилля

Новина, яку багато хто з нас пропустили із-за війни, але вона важлива, тому є сенс її відтворити і нагадати сьогодні. Тим більше, що на ринку почали з’являтись рішення, які є результатом саме цієї події і викликають певні запитання. 

Німецька компанія Neumann.Berlin і швейцарська компанія Merging Technologies, один із провідних світових виробників систем цифрового аудіозапису високої роздільної здатності, тепер працюватимуть разом. Sennheiser Group повністю придбала акції Merging technology. Завдяки цьому Neumann розширить асортимент високоякісних аудіорішень.

Завдяки своїм легендарним мікрофонам, моніторам і навушникам Neumann у всьому світі вважається орієнтиром не лише для професійних користувачів, таких як студії звукозапису та мовників, а й для любителів і домашніх студій. Для ще більшого зміцнення позиції було вирішено стратегічно розширити асортимент продукції. Тому інтеграція з Merging Technologies стала частиною стратегії розвитку Neumann.

«Ми плануємо розширити пропозиції Neumann, особливо в області цифрових робочих потоків, щоб надавати нашим клієнтам цілісні аудіорішення студійної якості. Продукти та рішення Merging Technologies є чудовим доповненням до портфоліо продуктів Neumann. Тому ми дуже з великим нетерпінням чекаю на співпрацю з командою Merging», — говорить Ральф Оель, генеральний директор Georg Neumann GmbH. 

Merging Technologies є одним із провідних світових постачальників рішень AD/DA, цифрових робочих станцій для аудіо, а також піонером у розробці програмного забезпечення для підтримки стандарту AES-67.

«Neumann.Berlin і Merging Technologies ідеально підходять, і ця співпраця відкриває нові можливості для обох сторін», — додає Клод Сельє, засновник і генеральний директор Merging Technologies. «Обидві компанії поділяють прагнення до досконалості та прагнення завжди встановлювати нові стандарти в аудіо». 

Neumann (Sennheiser) і Mergin Technologies об'єднують зусилля

Існуючий портфель двох компаній залишиться без змін. Першим спільним продуктом партнерства між Neumann.Berlin і Merging Technologies стане аудіоінтерфейс Neumann, який дозволить ідеально інтегрувати продукти Neumann у цифрову інфраструктуру.

Після поглинання Merging Technologies стане частиною Sennheiser Group через стратегічне партнерство. Його команда з приблизно 20 осіб продовжить працювати на території компанії в Пюіду, Швейцарія, але тісно співпрацюватиме з командою Neumann у Берліні; обидві компанії бачать великий потенціал для нової спільної співпраці, зокрема у сфері розвитку та інновацій. 

«Ми дуже раді вітати співробітників Merging як частину Sennheiser Group», — сказав Андреас Зенхайзер, співвиконавчий директор Sennheiser Group. «Як сімейна компанія, ми хочемо стабільно розвиватися за рахунок власних ресурсів у найближчі роки. Щоб досягти цього, ми інвестуємо значні кошти в наш професійний бізнес». 

Обидві сторони домовилися не розголошувати фінансові деталі.

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest