Zoom UAC-232 – портативний звуковий USB-інтерфейс 192/32-bit float audio

ZOOM UAC232 front & rear

Zoom анонсувала новий аудіоінтерфейс UAC-232 відносно якого декларує, що це перший окремий (зовнішній) 32-bit float audio iнтерфейс. Тільки не зрозуміло, взагалі, чи лише під цим брендом. Також UAC-232 пропонує два входи та два виходи і частоту дискретизації 192 кГц.

Повідомляється, що завдяки компактній конструкції, новинку можна легко транспортувати і розміщувати в будь-якому місці, включаючи вертикальне або горизонтальне розташування, а також можливість закріпити UAC-232 на мікрофонній стійці за допомогою ременів з гачками і петлями, що додаються. Пристрій може живитися через USB-C порт від шини комп’ютера або від зовнішнього джерела живлення (продається окремо) при роботі з пристроєм iOS з підтримкою Lightning. Зазначається, що девайс оснащений двома передпідсилювачами з низьким рівнем шуму, еквівалентними встановленим у професійних рекордерах Zoom серії F.

ZOOM UAC232 dual

Два аналогові лінійні/мікрофонні входи використовують універсальні роз’єми XLR/TRS з фантомним живленням 48 В. Крім цього, перший вхід пропонує переключення Guitar/Bass для активації запису інструментів Hi-Z. Основні балансні лінійні виходи передбачені на двох роз’ємах TRS (L/R) та керуються великим регулятором гучності, а вихід під навушники (100 мВт) представлений на передній панелі у вигляді роз’єму TRS та оснащується окремим регулятором. На додаток є MIDI IN/OUT та кнопка Direct Monitor.

ZOOM UAC232

Zoom UAC-232 поставляється з функцією Loopback і програмним забезпеченням Mix Control, що включає віртуальний мікшер із двома режимами: «музичний» та «потоковий». Музичний режим надсилатиме входи окремо на DAW для запису, а режим потокової передачі об’єднує два входи в один сигнал для маршрутизації звуку, наприклад, на Twitch або YouTube за допомогою програмного забезпечення, такого як OBS.

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest