Shure Wireless Workbench 7 (WWB 7) – оновлення безкоштовного софту для RF-менеджменту

WWB 7 Engineer Inventory

Shure Wireless Workbench — найбільш відоме та популярне безкоштовне програмне забезпечення для RF-менеджменту, яке містить повний набір інструментів для керування радіочастотним спектром і сумісними пристроями в одному місці. Цього літа програма, без якої не обходиться будь-яке серйозне шоу, де використовуються радіосистеми Shure (і не тільки), оновилася до версії 7.0. Нагадаємо, що нещодавно також оновився спектральний менеджер. Аналоговий AXT600 проапгрейдився до повністю цифрового AD600, про що я писав раніше.

Wireless Workbench допомагає налаштувати та керувати мережевими бездротовими пристроями Shure та менеджерити навіть сторонні несумісні пристрої інших виробників. Ви можете швидко виконуваnи радіочастотне сканування, визначати та призначати частоти своїм радіосистемам лише кількома кліками. З початком шоу, ви дистанційно контролюйте радіочастоту кожного бездротового обладнання Shure та всі важливі параметри, включаючи заряд батарей, щоб все пройшло бездоганно.

А тепер про нововведення:

Бібліотека РЧ-сканування

WWB 7 Scan Library

Сучасні хмарні тенденції не обійшли стороною Shure і тепер нам пропонується наповнювати і користуватись спільною онлайн-базою даних РЧ-сканувань для об’єктів у всьому світі. Ще до прибуття на майданчик ви можете попередньо загрузити свіжі радіочастотні сканування звідти, зроблені іншими користувачами. Це дозволить заздалегідь оцінити РЧ-ситуацію, взяти до уваги можливі проблеми та передбачити шляхи їх вирішення, підібрати потрібне обладнання, що працює у більш вільному діапазоні, та побудувати проект у WWB з попередньо призначеними частотами.

Після роботи ви маєте змогу поділитися своїми RF-сканами на scans.shure.com, можна зберігати їх і приватному порядку або публікувати у відкритому доступі, щоб інші могли завантажити дані сканування для підготовки до власних шоу.

Новий вигляд WWB7 

Досить логічна річ, яку потрібно було зробити давно, це темний режим для Wireless Workbench 7. Не секрет, що більшість шоу проходить в умовах слабкого освітлення і яскравий білий екран сильно виділявся у такій атмосфері, втомлював очі, та міг заважати іншим. Тепер гарантується більш комфортний перегляд. 

Екран привітання

WWB 7 start screen

Після запуску WWB7 новий екран привітання забезпечує швидкий доступ до нещодавно відредагованих шоу, можливості створити нове шоу та редагування налаштування мережі.

Пакети шоу

WWB7 дозволяє зберігати пакети шоу у новому форматі Show Pack, що містить усі файли, необхідні для відтворення файлу шоу, спрощуючи обмін і співпрацю з іншими.

Покращене виявлення пристроїв

У мережевих налаштуваннях кожен мережевий інтерфейс відображається разом із кількістю виявлених пристроїв, що спрощує та пришвидшує вибір правильного. Пристрої тепер чітко позначені як «Онлайн» (зелений), «Offline» (сірий) і «Віртуальний» (білий), щоб допомогти користувачеві розрізнити стан пристрою

Покращена підтримка режиму HD.

Користувачі, які використовують Axient Digital і ULX-D у режимі HD, тепер можуть генерувати набір рівномірно розподілених сумісних частот, клацнувши правою кнопкою миші заголовок профілю пристрою.

Покращені робочі процеси

  • Wireless Workbench тепер надає більше способів налаштувати звіти, щоб вони містили лише ту інформацію, яка вам потрібна.
  • Тепер користувачі можуть імпортувати кілька сканованих файлів одночасно для більш ефективного робочого процесу.
  • Оновлений робочий процес керування зонами зменшує випадкове очищення всіх зіставлень зон.

Крім того, додано нові профілі систем сторонніх виробників, наприклад Sony DWX. Оновлена база даних ТВ для Сполучених Штатів і Канади. Wireless Workbench тепер дозволяє безперервне сканування до 72 годин за умови достатнього місця на диску

Shure Wireless Workbench® 7 (WWB7) доступний для завантаження, є версії для MAC OS і Windows. Щоб їх скачати, вам потрібно тільки заповнити свої данні і отримати посилання на сайті Shure

 

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest