MAG Audio AIR-S26 —компактний інсталяційний сабвуфер

Український виробник акустики MAG Audio продовжує нас дивувати прем’єрами. Нагадаю, що нещодавно була анонсована лінійка високоякісної інсталяційної акустики AIR-C, і ось новий анонс, цього разу компактного сабвуфера AIR-S26, який покликаний гармонійно доповнити родину комерційних гучномовців AIR-С. 

MAG Audio AIR-S26 Mounting

Ті, хто займаються фіксованими інсталяціями аудіосистем, так чи інакше зустрічають певний тиск з боку власників закладів, які хочуть отримати якісне звучання, не захаращуючи при цьому корисну площу габаритними колонками, та намагаються мінімізувати ваше втручання у дизайн. Який дуже часто буває готовий ще до того, як згадали про необхідність звукового супроводу у приміщенні. Тому і виник запит на компактний, плаский, але ефективний сабвуфер, який можна розташувати будь-де: на підлозі, на стіні, під стелею або навіть у стіні. 

Безумовно, MAG Audio не перші, хто зреагували на подібні інсталяційні потреби. Я писав раніше про варіанти схожих компактних рішень від німців та французів. Не дивлячись на очевидну схожість форм-фактору, український продукт на мій смак виглядає більш елегантно, має дещо компактніші розміри та перевагу у деяких технічних характеристиках, будучи при цьому набагато доступнішим у ціні. 

Сабвуфер AIR-S26 виконано у низькопрофільному фазоінверторнрму корпусі з фанери. Він побудований на двох 6,5-дюймових вуферах з дуже довгоходовими дифузорами, що мають гумовий підвіс, який забезпечує велике лінійне переміщення без спотворень. Масивна оптимізована магнітна система та високоефективна мідна котушка дозволяють точно контролювати динамік та отримувати чіткий та насичений бас. Також з метою зменшення спотворень на магнітній системі встановлені верхнє та нижнє алюмінієві кільця, які у тому числі виконують функцію тепловідведення, що дозволяє гарантувати високу потужність та віддачу акустичної системи. Динамік має потрійну систему охолодження. Отвір фазоінвертора виконаний за малошумною схемою, яка виключає можливість почути потоки повітря навіть на близькій відстані. 

 

Треба зазначити, що рекомендована потужність підсилювача 300-600 Вт, та при своїх компактних розмірах саб здатний забезпечити відтворення від 41 Гц за рівнем – 10 дБ. Виробник зазначає піковий звуковий тиск на рівні 130.5 дБ, але уточнює, що це *розрахункова величина для фільтрованого сигналу згідно AES 2 – 2012, crest factor 12. 

Сабвуфер може поставлятися з одним із двох видів кріплень, для настінної та стельової установки, або без кріплення взагалі. З огляду на його низький профіль (16,5 см), він може цілком поміститися під диваном, столом, невисокою сценою, подіумом тощо. Стандартні варіанти фарбування корпусу – чорний та білий, але можливе спецзамовлення за таблицею кольорів RAL. Сабвуфер не боїться вологи та має ступінь захисту IP54.

Модель вже доступна для замовлення, але перші надходження на склад очікуються наприкінці березня. Запланована роздрібна вартість 944$. Приклади розташування у приміщенні, можна побачити нижче 👇

MAG Audio AIR-S26 на сайті виробника: https://mag-audio.com/ua/products-by-series/air-series/air-s26

Просто введи E-MAIL!

Подпишись на новости Soundman 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest